Ενημέρωση του on-timenews για το “μπλοκάρισμα” που δέχτηκε στο Facebook…

Share:

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Το on-timenews ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό του ότι το Facebook από το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 03:00 τα ξημερώματα, κατόπιν κακόβουλων ενεργειών (σωρεία αναφορών εναντίον μας για δημοσιεύματα με προσβλητικό περιεχόμενο) από κάποιον/α φίλτατο/η “φίλο/η”, έχει “μπλοκάρει” και “κατεβάσει” ΟΛΑ τα δημοσιεύματα μας. (καμία κοινοποίηση δεν είναι δυνατή)

Κατόπιν τούτου νιώθουμε καταρχάς την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχόμενη και αδιάλειπτη υποστήριξη σας και επιλογή σας να ενημερώνεστε με την σχετική θεματολογία, συγκεκριμένης φιλοσοφίας του on-timenews. Η διαρκείς αύξηση του αναγνωστικού κοινού μας, μας δημιουργεί ευθύνη και υποχρέωση και μας τροφοδοτεί με δύναμη  για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας. Αν και δε το συνηθίζουμε, αντιθέτως θα λέγαμε, παραθέτουμε για πρώτη φορά, πρόσφατες σχετικές μετρήσεις διά του λόγου το αληθές :

Για την ξεκάθαρη ενημέρωση σας, επιπλέον παραθέτουμε μερικές από τις αναφορές (προσβλητικό περιεχόμενο) του φίλτατου/της “φίλου/ης” που έκανε στα δημοσιεύματα μας, έτσι ώστε να είναι διάφανη η κακεντρέχεια του ατόμου και η κακόβουλη πράξη του απέναντι μας, που ουσιαστικά δυσχεραίνοντας με αυτό τον τρόπο την ενημέρωσή σας και επικοινωνία μας, στρέφεται απέναντι στη δημοκρατία, στην ελεύθερη βούληση, στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και προάγει τον σκοταδισμό:

  • Προσβλητικό περιεχόμενο το δημοσίευμα μας που αφορά την ενημέρωση σας … για το πότε έχει Δημοτικό Συμβούλιο και την θεματολογία του!

  • Προσβλητικό περιεχόμενο το δημοσίευμα μας που αφορά την ενημέρωση σας … για ημερίδα του Δήμου Κορινθίων σχετικά με τον καρκίνο!

  • Προσβλητικό περιεχόμενο το δημοσίευμα μας που αφορά την ενημέρωση σας … σχετικά με την παγκόσμια μέρα κατά της ενδοσχολικής βίας!

  • Προσβλητικό περιεχόμενο το δημοσίευμα μας που αφορά την ενημέρωση σας … σχετικά με το δωρεάν WiFi και τα σημεία στον Δήμο Σικυωνίων!

  • Προσβλητικό περιεχόμενο το δημοσίευμα μας που αφορά την ενημέρωση σας … σχετικά με την αναβολή και ορισμό νέας ημερομηνίας για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου!

  • Προσβλητικό περιεχόμενο το δημοσίευμα μας που αφορά την ενημέρωση σας … για τα χρηματοδοτικά προγράμματα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορίνθου!

 

Ενδεικτικές αναφορές, για να μη σας κουράζουμε, αλλά απόλυτα ασφαλής για σκέψεις και συμπεράσματα, εξάλλου το on-timenews έχει δώσει δείγματα γραφής που εύκολα διαπιστώνεται με μία επίσκεψη του καθενός στο site. Δεν είχαμε καμία πρόθεση να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός αλλά παρατηρούμε μία μεγάλη χρονικά καθυστέρηση του Facebοok να δώσει λύση στο θέμα, με αποτέλεσμα από την μεριά μας να πρέπει να σας ενημερώσουμε με δύο λόγια για το πως θα διαχειριστούμε την παρουσία μας στο Facebοok μέχρι τη λύση του θέματος.

Οι αναρτήσεις μας προφανώς δεν μπορούν να γίνονται με κοινοποιήσεις από το site μας, οπότε όταν θέλετε θα πρέπει να το επισκέπτεστε. Όμως θα γίνονται αναρτήσεις αρθρογραφίας με σχετική φωτογραφία προς ενημέρωση σας και κατόπιν επισκεφτείτε το on-timenews

Όσο για τον φίλτατο/η “φίλο/η”…. μόνο Αγάπη σε δυστυχισμένους και μίζερους αυτής της ζωής… 

 

Share:

Leave a reply