Δημοσίευμα που διαψεύδεται από όλους τους αρμόδιους, “πληγώνει” το Κιάτο την παραμονή της γιορτής του πολιούχου της πόλης.

Share:

Η 5η Αυγούστου, παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, είναι γιορτινή μέρα για τον Δήμο Σικυωνίων και τη πόλη του Κιάτου. Ένα δημοσίευμα όμως, αναφορικά με δήθεν συναγερμό στο νοσοκομείο Κορίνθου για δεκάδες κρούσματα  κορωναϊού στο Κιάτο και μάλιστα πως «φαίνεται πως στα πρώτα έξι κρούσματα έχουν κιόλας βγει θετικά τα έξι!», δεν αναστάτωσε και ανησύχησε μόνον τον πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής, αλλά έκανε γνωστό το Κιάτο στο πανελλήνιο, καθώς σε χρόνο μηδέν η “είδηση” έκανε το γύρω του διαδικτύου και το έργο των υπευθύνων να την διαψεύσουν πολύ δύσκολο! Εδώ να σημειώσουμε πως η επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ στις 19:02 ανέφερε μηδενικά νέα κρούσματα στην περιοχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O αντιδήμαρχος Σικυωνίων κ. Γιάννης Μυττάς, σε συνέντευξή του στο ekorinthos.gr,  είπε πως τα δημοσιεύματα αυτά είναι ψευδή και πως μέχρι και πριν από λίγα λεπτά (17:00) η επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ την οποία την περιμένουνε και εγγράφως, βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα νεότερο κρούσμα στην περιοχή.                       (πηγή: ekorinthos)

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Korinthostv.gr, ο κ Χρ. Μέλλος (πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Κορινθίας) διαψεύδει τα δημοσιεύματα σχετικά με δήθεν συναγερμό στο Νοσοκομείο και δηλώνει πως τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν ήταν αρνητικά.                                                                                                                                       (πηγή: korinthostv)


Σας παραθέτουμε το δημοσίευμα από το hlektra.gr που προκάλεσε αντιδράσεις και διαψεύσεις από τους αρμοδίους.

«Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορονοϊό στην Πελοπόννησο, καθώς όπως φαίνεται ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται αλματωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ηlektra.gr επί ποδός βρίσκεται το νοσοκομείο Κορίνθου καθώς εντοπίζεται το ένα κρούσμα μετά το άλλο.

Όλα ξεκίνησαν, όπως λένε οι αρμόδιες πηγές από έναν νεαρό ο οποίος έφτασε στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κιάτο. Ο νεαρός φέρεται να είχε κορονοϊό και λίγες μέρες μετά, δηλαδή σήμερα, εμφανίζοντας τα ανάλογα συμπτώματα, πάνω από 25 άτομα πήγαν στο νοσοκομείο της Κορίνιθου.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές αφού φαίνεται πως στα πρώτα έξι κρούσματα έχουν κιόλας βγει θετικά τα έξι!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.»

 

Share:

Leave a reply