Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Βλ. Τσιώτος «το πλεονέκτημα που είχαμε ήταν ότι γνωρίζαμε τα προβλήματα του Δήμου… τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα»

Share:

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο νέος δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στο korinthia.net.gr, κ. Βλάσης Τσιώτος, μίλησε για τις βασικές προτεραιότητες  και τις πρώτες εικόνες που αποκόμισε για την ευρύτερη κατάσταση του Δήμου.

Η επιστροφή της κανονικότητας στην καθημερινότητα, η διαχείριση του σοβαρού προβλήματος του ΧΥΤΑ, ο οποίος με τους ρυθμούς που γεμίζει προσεγγίζει γρήγορα την ημερομηνία λήξης της λειτουργίας του, η διάβρωση των ακτών, η οποία κάθε μέρα παρουσιάζει χειρότερη εικόνα και το πρόβλημα των αντιπλημμυρικών έργων, τα οποία δεν έχουν προχωρήσει και ο κίνδυνος να έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις τον επερχόμενο χειμώνα είναι μεγάλος, ήταν τα βασικά θέματα που έθεσε ο κ. Δήμαρχος. «Τα πράγματα ήταν πραγματικά δύσκολα. Έπρεπε να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες και έτσι ρίξαμε και τις 15 μέρες, όλο το βάρος μας, στην αποκατάσταση της καθαριότητας. Με 1,5 απορριμματοφόρο, από τα 7 που έχει ο δήμος έπρεπε να φέρουμε αποτέλεσμα. Το καταφέραμε και είμαστε ικανοποιημένοι γι αυτό…».

Ο κ. Τσιώτος αναφέρθηκε ακόμα σε μία εικαστική παρέμβαση που έγινε με πρωτοβουλία της αντιδημάρχου Ελίνας Μενούνου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου Νίκου Χαβέλη, οι οποίοι ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν τους κάδους απορριμμάτων στο Ξυλόκαστρο (δείτε ΕΔΩ)

 

πηγή: korinthia.net

Share:

Leave a reply