Βόχα: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα δημοτικά κτίρια, οχήματα, εργοτάξια, στο Αστυνομικό Τμήμα και στους καταυλισμούς ΡΟΜΑ

Share:

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα δημοτικά κτίρια, οχήματα και εργοτάξια του Δήμου Βέλου-Βόχας. Πολύ πριν το ξεκίνημα των επιβαλλόμενων προληπτικών μέτρων από την πολιτεία λόγω κορωνοϊού, ο Δήμος μας απολυμαίνει κυκλικά όλα τα δημοτικά κτίρια κάθε εβδομάδα. Οι απολυμάνσεις επαναλαμβάνονται αυστηρά και στα οχήματα του Δήμου. Από νωρίς το πρωί σήμερα στα εργοτάξια του Δήμου στο Ζευγολατιό και στο Βέλο όλος ο στόλος των οχημάτων του Δήμου τίθεται σε απολύμανση. Απολύμανση πραγματοποιήθηκε και στο Αστυνομικό Τμήμα Βέλου Βόχας στο Βραχάτι.

 

Απολυμάνσεις στους καταυλισμούς ΡΟΜΑ

Μέσα στα πλαίσια πρόληψης της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό ο Δήμος Βέλου Βόχας ξεκίνησε απολυμάνσεις στους καταυλισμούς ΡΟΜΑ στο Ζευγολατιό, Βέλο, Πουλίτσα και Κρήνες, οι οποίοι θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παράλληλα ο Δήμος ενημερώνει τους κατοίκους των οικισμών μέσω ηχητικών μηνυμάτων (αυτοκίνητο με ντουντούκα) για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να ληφθούν ενάντια στη μετάδοση της νόσου.

 

Share:

Leave a reply