Βόχα: Δικαίωση της Δημοτικής Αρχής για την υπόθεση καυσίμων 2019/20 και δήλωση με νόημα από τον Δήμαρχο κ. Αν. Παπακυριάκο

447
0
Share:

Η προσφυγή που είχε καταθέσει στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια o επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βέλου Βόχας κ. Θ. Μανάβης, για την διαδικασία διαπραγμάτευσης που αφορούσε στην προμήθεια καυσίμων, πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης για την περίοδο 2019-2020, στον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα, απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η οποία έκρινε νόμιμη την απόφαση που πήρε η Οικονομική Επιτροπή, αποδεχόμενη πλήρως τα επιχειρήματα που κατέθεσαν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Με την αφορμή αυτή, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αν. Παπακυριάκος, προχώρησε σε μία δήλωση με πολλαπλά μηνύματα και κυρίως υπεραμύνθηκε των υπηρεσιών του Δήμου. Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου…


“Στο κενό κάθε προσπάθεια συκοφάντησης των υπηρεσιών του Δήμου – Αδυναμία της αντιπολίτευσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”

Η Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την ακύρωση της προσφυγής του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την προμήθεια καυσίμων αποτελεί πολιτική αλλά και ηθική δικαίωση για όλους μας.

Τόσο για τους αιρετούς, για τους οποίους η διασφάλιση του δημοσίου χρήματος και του συμφέροντος του δήμου αποτελεί πάγια αρχή και αξία όσο και για τους υπαλλήλους του δήμου, οι οποίοι με ευσυνειδησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης ασκούν τα καθήκοντά τους.

Η προσπάθεια συκοφάντησης των δημοτικών υπαλλήλων με τεχνηέντως συγκαλυμμένες απειλές έπεσε στο κενό με πάταγο και η αδυναμία της αντιπολίτευσης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αποδείχθηκε περίτρανα.

Για μας ο έλεγχος, η υποβολή προτάσεων και αντιρρήσεων από την αντιπολίτευση αποτελεί στοιχείο της δημοκρατίας το οποίο όχι μόνο δεν αποτασσόμαστε αλλά θέλουμε και επιθυμούμε προκειμένου από τις γόνιμες αντιθέσεις να προκύψει ό,τι είναι καλύτερο για τον τόπο μας.

Ωστόσο, η επιμονή σε στείρες γραμμές ρεβανσισμού, επιθετικότητας και συκοφάντησης των δημοτικών υπαλλήλων όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα στο δήμο μας, αλλά δηλητηριάζουν με το χειρότερο τρόπο τις σχέσεις των δημοτών και το κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας.

Σ’ αυτές τις τακτικές θα μας βρείτε σταθερά απέναντι, προσηλωμένους απόλυτα στο έργο για το οποίο μας επέλεξε ο λαός του δήμου Βέλου-Βόχας να φέρουμε εις πέρας.

Αννίβας Παπακυριάκος
Δήμαρχος Βέλου Βόχας

Share:

Leave a reply