Βόλτα σε μοναδικές, ατμοσφαιρικές Χριστουγεννιάτικες στιγμές: Μαγικό μέρος πλημμυρισμένο στο φως, τη μουσική και τον χορό το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» (video)

Share:

Τα καλά του φορά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που από σήμερα υποδέχθηκε επίσημα τα Χριστούγεννα.

Οι χώροι του ΚΠΙΣΝ μεταμορφώθηκαν ο ένας μετά τον άλλον σ’ ένα μαγικό μέρος πλημμυρισμένο στο φως, τη μουσική και τον χορό! Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια των δέντρων του Καναλιού άναψαν τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν  σε όλη τους τη λάμψη, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στήνουν ευρηματικά παιχνίδια φωτός με τους περαστικούς.

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει.

Gepostet von Stavros Niarchos Foundation Cultural Center am Samstag, 30. November 2019

Το Παγοδρόμιο παίρνει ξανά ζωή, καθώς οι πρώτοι επισκέπτες γλιστρούν στον φρέσκο πάγο υπό τους ήχους της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρασύρουν και τα Σιντριβάνια του Καναλιού, που συμμετέχουν στον χορό με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο. Η γιορτή κορυφώθηκε  με το καθιερωμένο πάρτι στην Αγορά, όπου φέτος η Soul queen Idra Kayne  έβαλε το κοινό  χορευτικά στην ατμόσφαιρα των γιορτών με ένα άκρως χριστουγεννιάτικο, ξεσηκωτικό live.

* Tην Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ συνίδευσε κουιντέτο χάλκινων πνευστών, αποτελούμενο από μέλη και συνεργάτες της Ορχήστρας Λυρικής Σκηνής:

Κων/νος Νίκας – τρομπέτα, Νίκος Σαρρής – τρομπέτα, Χρήστος Καλούδης – κόρνο, Σπύρος Φαρούγγιας – τρομπόνι, Γιάννης Μπόικος – τούμπα, Παναγιώτης Ζιαβράς – κρουστά. Οι διασκευές των κομματιών για Κουιντέτο Χάλκινων και Παιδική Χορωδία έγιναν από τον Αλέξανδρο Κάτσιο.

 

 

πηγή: protothema

Share:

Leave a reply