Βραβεία της καλύτερης φωτογραφίας αστείας άγριας ζωής 2021!

Share:

Έχουμε φωτογραφίες από ένα σκίουρο που “τραγουδάει”, έναν “μεθυσμένο” πιγκουίνο, και δύο αρκούδες που χορεύουν μακαρένα!

Μπορείτε να συσχετίσετε τον Artnet News με τον Jeff Koons και τον Takashi Murakami. Αλλά σήμερα, αγαπητέ αναγνώστη, σας φέρνουμε κάτι εντελώς βαθύτερο και πιο χαρούμενο: ρακούν και χελώνες. Αυτό συμβαίνει γιατί από αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να υποβάλετε τις δικές σας φωτογραφίες σας στα Βραβεία Αστείας Άγριας Ζωής του 2021, που γιορτάζει το καλύτερο χιούμορ των ζώων που υπάρχει.

Για να σηματοδοτήσουν την περίσταση, οι διοργανωτές των βραβείων έχουν μοιραστεί μερικές φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ από την ομάδα των φιναλίστ του περασμένου έτους. Έχουμε τεμπέλικα λιοντάρια, ένα ζευγάρι αρκούδες που χορεύουν μακαρένα και τον πιο χαριτωμένο γορίλλα που θα κοιτάξετε ποτέ.

Ο φετινός διαγωνισμός είναι ανοιχτός έως τις 31 Ιουνίου και οι υποβολές μπορούν να σταλούν μέσω του ιστότοπου Comedy Wildlife. Στον νικητή θα απονεμηθεί ένα ταξίδι με σαφάρι στην Κένυα, ένα τρόπαιο, και ο τίτλος του 2021 Comedy Wildlife Photographer of the Year.

© Diana Rebman. Courtesy of the Comedy Wildlife Photography Awards 2020.

Προηγούμενοι διαγωνισμοί είχαν αποδώσει κάποιες πραγματικά απίστευτες λήψεις, πολλές από τις οποίες έχετε δει πιθανώς να μοιράζονται στο Facebook. Η φωτογραφία που κέρδισε πέρυσι ήταν μια υποβρύχια λήψη από μια badass χελώνα που έκανε μια άσεμνη χειρονομία όπως βλέπετε. Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Mark Fitzpatrick, πήρε επίσης σπίτι το βραβείο Creatures Under the Sea.

Άλλοι νικητές ήταν: ένα “τραγουδιάρικο” chipmunk, το οποίο κέρδισε το βραβείο People’s Choice. μια λιβελούλα που ξυπνά από έναν υπνάκο, η οποία κέρδισε το βραβείο Creatures in the Air · και ένα αρκουδάκι το οποίο δεν άντεξε τη δική του “μυρωδιά”, στο οποίο απονεμήθηκε το βραβείο Amazing Internet Portfolio.

Άλλοι περσινοί υποψήφιοι ήταν φωτογραφίες από έναν πιγκουίνο που έμοιαζε μεθυσμένος, μια ντροπαλή πολική αρκούδα και ένα πουλί που μοιάζει να προσπαθεί να σας στρατολογήσει στο Στρατό!

Τώρα κοίτα, έχουμε διασκεδάσει εδώ, με όλη αυτή την κουραστική και σέξι ομιλία για πίθηκους. Αλλά ξέρετε τι δεν είναι διασκεδαστικό; Η Παγκόσμια υπερθέρμανση.

Τα Comedy Wildlife Photography Awards ιδρύθηκαν το 2015 από τους φωτογράφους Paul Joynson-Hicks και Tom Sullam για να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για τη διατήρηση του περιβάλλοντος. Ο οργανισμός που ίδρυσαν χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να ενθαρρύνει βιώσιμες πρακτικές διαβίωσης που μπορούμε όλοι να τηρούμε, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης σαπουνιών αντί για τζελ, απενεργοποίηση ηλεκτρικών συσκευών και κατανάλωση λιγότερου κρέατος.

Δείτε τις καλύτερες λήψεις  από τον διαγωνισμό του περασμένου έτους παρακάτω.

© Arthur Telle Thiemann. Courtesy of the Comedy Wildlife Photography Awards 2020.

© Tim Hearn. Courtesy of the Comedy Wildlife Photography Awards 2020.

Share:

Leave a reply