Αρκετοί παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι έχουν επιλέξει να συστηθούν στο κοινό με άλλο όνομα από το βαπτιστικό τους. Ποια είναι όμως τα πραγματικά τους ονόματα, αυτά που αναγράφονται στις ταυτότητές τους;

Share:

Δείτε ποια είναι τα βαπτιστικά ονόματα Ελλήνων ηθοποιών, τραγουδιστών και παρουσιαστών

Φαίη Σκορδά: Αν και οι περισσότεροι θα σκεφτούν ότι βαπτίστηκε Φωτεινή, στην πραγματικότητα ονομάζεται Σοφία.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στην ταυτότητά της γράφει Αγορίτσα-Ζωή.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γιορτάζει των Αγίων Θεοδώρων. Ίδιο βαπτιστικό, Ευαγγελία, έχουν η Λίτσα Πατέρα και η Εβελίνα Παπούλια.

Της Αγίας Αναστασίας γιορτάζουν η Αννίτα Πάνια, η Σία Κοσιώνη, αλλά και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Και ο Σάκης Ρουβάς είναι βαπτισμένος Αναστάσιος όμως γιορτάζει το Πάσχα.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη λέγεται Σωτηρία, η Κλέλια Ρένεση Χαρίκλεια, η Ρένια Λουιζίδου Αργυρώ, η Άση Μπήλιου Ασημένια, η Σίσσυ Χρηστίδου Θεοδοσία. Επίσης η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει βαπτιστεί Αδελαϊδα, η Τάνια Τρύπη Σεβαστιανή και η Τζόυς Ευείδη έχει δύο ονόματα Τζόυς-Χαρίκλεια.

Τα “χρόνια πολλά” την ημέρα του Αγίου Γεωργίου δέχεται ο σεφ, Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος έχει δύο ονόματα, Γεώργιος και Χαράλαμπος. Διπλό όνομα και για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου από το σίριαλ “Γυναίκα χωρίς όνομα”, καθώς έχει βαπτιστεί ως Μαρκέλλα-Αφροδίτη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη λέγεται Καρμέλα, η Νάντια Κοντογεώργη από τη “Φριτέζα” Αδαμαντία, ενώ ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε όχι μόνο να αλλάξει το βαπτιστικό του Χαράλαμπος, αλλά και το επίθετό του, δανειζόμενος αυτό της μητέρας του, καθώς το δικό του είναι Ρασσιάς.

 

πηγή: enikos

Share:

Leave a reply