Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κώστας Κόλλιας από την απάντηση του ΕΛΓΑ στην ερώτησή του για τις ζημιές στις καλλιέργειες.

Share:

Απάντηση από τον ΕΛ.Γ.Α. έλαβε την Παρασκευή 10-09-2021 ο Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κόλλιας, σε πρόσφατη ερώτηση που είχε καταθέσει προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σχετικά με τις ζημιές που έχουν υποστεί όλες οι καλλιέργειες του Νομού Κορινθίας από τα φετινά ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αναφορικά με το θέμα, ο Βουλευτής δήλωσε τα εξής:

«Εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την απάντηση που μου κοινοποιήθηκε σήμερα από τον ΕΛ.Γ.Α., σε πρόσφατη ερώτησή μου σχετικά με τις ζημιές που προξενήθηκαν από τον πολυήμερο καύσωνα και την καταβολή αποζημιώσεων στους αγρότες του Νομού Κορινθίας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος επιβεβαιώνει εγγράφως την πάγια δική του θέση για καταβολή γρήγορων και δίκαιων αποζημιώσεων – που αποτελεί, άλλωστε, θέση και της ίδιας της κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, ο ίδιος «ανοίγει» και το φλέγον ζήτημα της στήριξης των καλλιεργητών ελαιόδεντρων και εσπεριδοειδών που επλήγησαν από την παρατεταμένη ξηρασία – ανομβρία και τις υψηλές θερμοκρασίες, όπως είχε δεσμευτεί και στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις μας.».
Τέλος, ο Βουλευτής, Κώστας Κόλλιας, σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέθεσε, προς ενημέρωση των αγροτών της Κορινθίας, αυτούσιο το κείμενο της απάντησης του ΕΛ.Γ.Α.

*Επισυνάπτονται ως αρχεία το κείμενο της απάντησης του ΕΛ.Γ.Α. , όπως κοινοποιήθηκε στον Βουλευτή ΝΔ Κορινθίας, κ. Κώστα Κόλλια, καθώς και φωτογραφία του κ. Κόλλια με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. , κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων.
Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Κόλλιας
Βουλευτής ΝΔ Νομού Κορινθίας

Share:

Leave a reply