0

Το παραμύθι ξεκινάει στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, τα φουγάρα παίρνουν φωτιά και ο παλιός Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται, γεμίζει λουλούδια, ζαχαρωτά στο Βασίλειο των Χριστουγέννων. Μια μαγική πολιτεία πασπαλισμένη με Χριστουγεννιάτικη χαρά, που μυρίζει μέλι και κανέλα, σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε ανάμεσα σε ξωτικά, νεράιδες, κρυστάλλινα παλάτια και εργοστάσια φτιαγμένα από σοκολάτα.

Στο «Μύλο των Ξωτικών» ταυτόχρονα με τις ποικίλες εορταστικές δράσεις (συναυλίες, χορευτικά, σπίτι του Άη Βασίλη, ταχυδρομείο ξωτικών, φούρνος των ξωτικών κ.α.), λειτουργεί η μαγική Χριστουγεννιάτικη Αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα αρώματα και πολλά χρώματα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με μια μεγάλη γιορτή, τα Τρίκαλα σηματοδότησαν την έλευση των γιορτών. Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala φωταγώγησαν το μεγαλύτερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019. Οι χιλιάδες τρικαλινοί/ες και επισκέπτες και κυρίως τα μικρά παιδιά, απόλαυσαν ένα δρώμενο από το ΚΔΑΠ «Ομόνοια» και μελωδίες κεφιού από το συγκρότημα Teasers. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, μαζί με τον Αη Βασίλη και τον Καρυοθραύστη – πρωταγωνιστή του φετινού Μύλου των Ξωτικών -, ευχήθηκε σε όλους για τις γιορτές, έδωσε το μήνυμα της χαράς και το σύνθημα για μια μεγάλη γιορτή στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Ο Μύλος των Ξωτικών, το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χαράς και της αγάπης, ανοίγει τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου 2019 με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την 1η Δεκεμβρίου 2019, στις 19:00

 

You may also like

Comments

Leave a reply