0

Η ευχή «να κρατούσε το καλοκαίρι λίγο ακόμα» φέτος πραγματοποιείται! Το πιο ξεχωριστό ραντεβού της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει στο τέλος του Σεπτέμβρη, για έβδομη φορά, στη Ρωμαϊκή Αγορά και ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης γίνεται για τρεις μέρες ο μοναδικός προορισμός μικρών και μεγάλων. Στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο χώρος της Ρωμαϊκής Αγοράς ανοίγει, γεμίζει καλαθάκια και καρό τραπεζομάντηλα και υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης, με έναν τρόπο… αξέχαστο!

Μουσική και σινεμά, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου αστικού πικ-νικ! Αυτή είναι η «καρδιά» του προγράμματος του ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival, το οποίο όπως κάθε χρόνο επιφυλάσσει εκπλήξεις! Πιστό στον σκοπό που είχε θέσει από την πρώτη του χρονιά, να αναζητά τις νέες μουσικές της Θεσσαλονίκης, το ΠΙΚ-ΝΙΚ, παρουσιάζει και φέτος μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα, ενώ η κάθε ημέρα κλείνει με την προβολή μίας ταινίας στον πιο απροσδόκητο θερινό κινηματογράφο της πόλης! Φυσικά από το πρόγραμμά του, δε θα λείψουν οι προβολές ταινιών μικρού μήκους.

Ραντεβού στα τέλη Σεπτέμβρη στη Ρωμαϊκή Αγορά! ΠΙΚ-ΝΙΚ 2019 Παρασκευή 27-  Κυριακή 29  Σεπτεμβρίου 2019 Ώρα έναρξης 18:30 Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

πηγή: cityportal.gr

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ